Over Hester

Mensen helpen zich sterk en positief te voelen is iets dat mij al heel lang drijft. Gedurende mijn loopbaan in de sociale werkvoorziening coachte en begeleidde ik mensen bij het zoeken naar een baan. In mijn vrije tijd hielp ik af en toe vrienden en bekenden hun klachten te verlichten via Quantum Touch. Daar was ik min of meer toevallig mee in aanraking gekomen door een behandeling die ik zelf kreeg. Ik werd er zo enthousiast van dat ik diverse (verdiepings-)cursussen in Quantum Touch ben gaan volgen. Eén van de beste beslissingen van mijn leven. Elke keer weer verwonder ik mij over het effect van deze behandelingen. Simpelweg door handoplegging en speciale ademhalingstechnieken kun je zoveel bereiken. Dat raakte me al tijdens de eerste cursus en dat doet het nog iedere dag.

Het ontstaan van Natuurlijk! Hester

Ik heb me altijd al sterk verbonden gevoeld met de natuur. Toen ik in mijn werk op een dood spoor raakte, heb ik weer eens ervaren wat de natuur voor mij betekent. Ze geeft me kracht en energie, verbindt en ontlaadt en helpt me de zaken te relativeren. Bij het maken van lange wandel- of fietstochten kom ik echt in contact met mezelf. Het was tijdens een van die tochten dat ik me realiseerde hoe belangrijk het voor me is om mensen op een nog dieper niveau te kunnen helpen. Zo is het idee ontstaan om mijn eigen energetische praktijk te beginnen. Eén op één mensen helpen en begeleiden bij het verlichten van datgene wat ze – vaak al heel lang – dwars zit op fysiek en/of emotioneel vlak is wat ik het liefste doe. Coaching en energetisch behandelen komen zo op een ultieme manier samen.

Life Science Therapie

Dat betekende wel dat ik mij verder moest ontwikkelen als therapeut en mijn medische basiskennis moest verbreden. In de studie Life Science Therapie vond ik de perfecte combinatie van medische kennis en energetische behandelmethoden. Iriscopie, de Bio-tensor en levend bloedanalyse zijn fantastische methoden om de oorzaak van een klacht in kaart te brengen, en vormen een geweldige aanvulling op mijn Quantum Touch ervaring. Al deze methodieken versterken elkaar; door ze te combineren weet ik zeker dat ik altijd op het goede spoor zit.

Het afronden van de studie Life Science Therapie heeft mij een completere therapeut gemaakt. Ik zal altijd door blijven leren om mijn cliënten op de meest professionele manier te kunnen helpen. Nu kan ik vol trots zeggen dat sinds 1 januari 2019 mijn praktijk Natuurlijk! Hester is geopend. Het maakt me gelukkig en enthousiast dat ik inmiddels al heel wat cliënten heb mogen helpen zich beter en sterker te voelen.

De Ervaring van Tiffany

Klachten: Benauwdheid door KNO-klachten. Later heeft Hester ook spanningsklachten en ondergewicht aangepakt.
Behandeling: Quantum Touch

In eerste instantie kwam ik bij Hester terecht vanwege chronische KNO-klachten. Dit zorgde voor benauwdheid. Ik gebruikte hiervoor medicijnen waar ik graag mee wilde stoppen. In de loop van het traject werd duidelijk dat ik ook last had van spanningen die invloed hadden op mijn fysieke gesteldheid, in de vorm van neusklachten. Hier heeft Hester via Quantum Touch aan gewerkt. In een later stadium heeft zij mij ook nog geholpen om de bron van mijn gewichtsverlies aan te pakken. Ik ben inmiddels 5 kilo gegroeid!

Meer ervaringen lezen >