Behandelingen en Tarieven

Mijn behandelingen bestaan uit een combinatie van Quantum Touch, NEI-therapie en coaching. Op welke manier we deze methodes gaan inzetten is helemaal afhankelijk van de behoeften van jouw lichaam. We beginnen we met een intakegesprek, waarin we je klacht of vraag bespreken en een behandelplan maken. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Ik heb gemerkt dat tijdens de sessies vanzelf duidelijk wordt welke behandeling je nodig hebt, vaak is dat een combinatie van de verschillende methodieken die ik beheers.

Tarieven

  • Intakegesprek inclusief eerste behandeling € 95,-. De intake duurt maximaal 1,5 uur.
  • De volgende behandelingen duren 1 uur tot maximaal 75 minuten en kosten € 75,- per keer; een traject bestaat meestal uit 3 tot 5 behandelingen, afhankelijk van de klacht.
  • Prijs van supplementen op aanvraag

Verzekering

Ik ben aangesloten bij de VBAG.
Consulten op basis van Life Science Therapie worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering; in je zorgpolis staat of dit ook voor jou geldt. Supplementen worden niet vergoed. De behandelingen zijn vrijgesteld van BTW, de supplementen niet.

Stap 1: De analyse van de oorzaak van je klacht

Hiervoor gebruik ik de volgende methoden:

Test met Bio-tensor

Ik test de energetische waarden en functies in je lichaam op afwijkingen, die ik vervolgens kan behandelen. De Bio-tensor is een fijngevoelig Bio-energetisch test- en behandelingsinstrument. Deze test staat ook bekend als Integrale Differentiatietest.

NEI- therapie

Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. NEI is een door zorgverzekeraars erkende werkwijze.

Quantum Share

Je onderbewuste vertelt ons waar de kern van je probleem ligt en geeft aan waar behandeling nodig is. Hiervoor gebruik ik mindmaps als leidraad aan de hand waarvan we het lichaam volgen.

Stap 2: De behandeling

Als we de oorzaak van je klacht goed in kaart hebben, verlichten we deze met een combinatie van de volgende behandelmethodieken :

Quantum Touch in combinatie met Quantum Allergie

Je lichaam vertelt waar de behandeling plaats moet vinden. Via een ademhalingstechniek probeer ik energetisch de verstoring te verlichten. Je ervaart letterlijk de ontspanning en je lichaam wordt aangezet om te genezen, zodat je pijn vermindert. Dan gaan we aan de slag met de oorzaak: we resetten je lichaam zodat de kans dat de verstoring opnieuw optreedt, kleiner is.

Bio-tensor

Naast Quantum Touch kan de Bio-tensor uitkomst bieden bij het verhelpen van onder meer emotionele klachten. De Bio-tensor is een fijngevoelig energetisch test- en behandelingsinstrument waarmee energetische waarden en functies getest kunnen worden. Met deze ratio-intuïtieve methode kan ik in jouw lichaam afwijkende waarden testen, die we vervolgens kunnen behandelen.

Supplementen

Als tijdens het onderzoek naar voren komt dat je een tekort hebt aan mineralen of vitamines, of dat bijvoorbeeld blijkt dat je organen een extra boost nodig hebben, kunnen we ervoor kiezen supplementen te gebruiken. Deze middelen zijn van natuurlijke oorsprong, op basis van natuurlijke ingrediënten en zorgen ervoor dat het lichaam zich weer kan herstellen.

Life coaching

Tijdens het traject ben ik je coach. Ik adviseer en stimuleer je om de juiste weg te vinden en deze te blijven volgen.

Totaalbehandeling tegen burn-out

Heb je last van een burn-out? Een burn-out staat bekend als een mentale aandoening. Toch ben ik ervan overtuigd dat je bij een burn-out niet alleen mentale klachten hebt. Het lijf is ook ziek. Ervaar jij dat ook zo? Lichaam en geest staan niet los van elkaar. Daarom is het zinvol naast de mentale kant ook aandacht te besteden aan de fysieke hinder die je ervaart als je last hebt van een burn-out. Mijn behandelplan voor een burn-out is dan ook gefocust op zowel lichaam als geest. Naast de energetische behandelingen, eventueel aangevuld met supplementen, coach ik je om weerbaarder te worden. Het gevolg: je ervaart minder stress en bent beter opgewassen tegen de situatie die de burn-out getriggerd heeft.

Even voor de duidelijkheid: ik ben geen arts…

Ik ben geen arts. Ik stel geen diagnoses en geef geen advies over medicijnen. Mijn behandelingen zijn ondersteunend aan het reguliere medische traject en werken zowel fysiek als mentaal verlichtend.

De Ervaring van Tiffany

Klachten: Benauwdheid door KNO-klachten. Later heeft Hester ook spanningsklachten en ondergewicht aangepakt.
Behandeling: Quantum Touch

In eerste instantie kwam ik bij Hester terecht vanwege chronische KNO-klachten. Dit zorgde voor benauwdheid. Ik gebruikte hiervoor medicijnen waar ik graag mee wilde stoppen. In de loop van het traject werd duidelijk dat ik ook last had van spanningen die invloed hadden op mijn fysieke gesteldheid, in de vorm van neusklachten. Hier heeft Hester via Quantum Touch aan gewerkt. In een later stadium heeft zij mij ook nog geholpen om de bron van mijn gewichtsverlies aan te pakken. Ik ben inmiddels 5 kilo gegroeid!

Meer ervaringen lezen >