Ervaringen

De ervaring van Hannah

Klacht: stress/burn-out
Behandeling: Quantum Touch & Life coaching

“Hester is een vrouw bij wie ik mij direct veilig en begrepen voelde. Dit was voor mij heel belangrijk, juist omdat ik mezelf vaak niet begreep. Zij heeft mij geholpen controle te krijgen over mijn ratelende gedachten. Ik heb geen last meer van hyperventilatie en ik heb niet langer het gevoel vast te zitten in mijn leven. Al mijn behandelingen bij Natuurlijk! Hester heb ik als erg prettig ervaren. Het heeft mij veel rust en houvast gegeven. Ik mag zijn wie ik ben. Bedankt Hester!”

De ervaring van …

Klacht: Benauwdheid door KNO-klachten, spanning en ondergewicht
Behandeling: Quantum Touch

“In eerste instantie kwam ik bij Hester terecht vanwege chronische KNO-klachten. Dit zorgde voor benauwdheid. Ik gebruikte hiervoor medicijnen waar ik graag mee wilde stoppen. In de loop van het traject werd duidelijk dat ik ook last had van spanningen die invloed hadden op mijn fysieke gesteldheid, in de vorm van neusklachten. Hier heeft Hester via Quantum Touch aan gewerkt. In een later stadium heeft zij mij ook nog geholpen om de bron van mijn gewichtsverlies aan te pakken. Ik ben inmiddels 5 kilo gegroeid!

De ervaring van C.

Klacht: Vastlopen door angsten
Behandeling: Quantum Touch en Quantum Allergie

“De behandelingen van Hester hebben mij veel inzichten gegeven en een groot deel van de angsten weggehaald. Ik heb bevestiging gekregen in een aantal zaken, en we hebben onbewuste dingen naar boven kunnen halen, terwijl ik met een hele oppervlakkige vraag bij haar kwam. Dat bleek toch niet zo’n oppervlakkig probleem te zijn. Hester, ik heb alle vertrouwen in jou als therapeut. Je bent een lieve, warme vrouw die heel veel kennis heeft en waar het gewoon goed voelt om naartoe te gaan.”

Contact met Hester

Wil je meer weten over mijn behandelmethoden
of heb je een specifieke vraag over gezondheidsklachten? Neem gerust contact met me op, ik help je graag! Je kunt me telefonisch bereiken tussen 9.00 en 18.00 uur. Het kan zijn dat ik iemand aan het behandelen ben, dan staat mijn telefoon uit. Spreek je boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk terug. Een appje of een mailtje sturen kan ook natuurlijk!

Natuurlijk! Hester

Hester de Jong
Schoterlandseweg 10
8541 CP Oudeschoot (Fr.)
Tel. 06 – 46 76 63 71
info@natuurlijkhester.nl